Leikkasin eilen Misun kynnet. Oli yllättävän rauhassa sylissä - no välillä sakset tai ranne suussa, kuinkas muutenkaan.. Valitsin tietoisesti hetken, kun oli juuri mennyt nukkumaan. Harjailua olen kokeillut vähän joka päivä. Ja tänään löysin kaulasta pienen pienen punkin. Ei kun punkkipihdit käteen, Misu syliin ja sain irroitettua punkin. Karvaa vaan on mielettömästi, joten saa olla tarkkana, että sieltä mitään löytää..

Testailin tänään nenänkäyttöä. Heittelin juuston palasia nurtsille ja hieman autoin ideassa ja sehän hiffasi heti mitä pitää tehdä... nuuskunenä löysi hienosti juustoja.  Kokeiltiin hieman "kontaktitreeniä", mutta siitä ei tullut mitään... Joku toinen päivä uudelleen.

Laitoin pikkupalloon pari nappulaa ja pallon lattialle. Misu ei oikeen tajua, mutta Typy tuli pyörittelemään palloa.. Otti pallon suuhun, Misu tuli tunkemaan itseään ja Typy murisi... hiljaa, pikkaisen irvistäen.. Misu uskoi ja siirtyi takavasemmalle... kylläkin vain palatakseen uudelleen hetken kuluttua.. Typy murisi uudelleen.. Misu väisti.. Odotin hetken ja pyysin Typyä tuomaan pallon mulle ja otin sen pois. Sen jälkeen kumpikin oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hyvin menee =)