Misu osaa öisin pyytää ulos 2-3 maissa ja aamulla kuudean aikaan.. Päivällä osumatarkkuus ei ole samaa luokkaa - eilenkin tuli ulkoa sisälle pissalle..

Tänä aamuna meni rähjäämään Nikille, joka muutenkin on aamu-uninen ja vanhana vielä tosi kärttynen aamuisin. Niki murisi räyhäävälle Misulle, joka vain intoontui hyökkimään lisää.. Niki komensi oikeen kunnolla pari kertaa, mutta koska Misu ei uskonut komennusta, niin taisi saada hieman hampaasta.. Huusi hetken kuin tapettava ja juoksi mun luo makkariin.. Rauhoittui kyllä hetimmiten (Nikin tuntien taisi  ennemminkin vain pelästyttää - ei koskaan ota kovasti, vaikka komentaakin).. Ehkä nyt oppii olemaan kiusaamatta Nikiä..

Eilen illalla käytiin näyttämässä Misua mun vanhemmille ja jätettiin se sinne isojen koirien lenkin ajaksi.. Oli aluksi ikävöinyt ulvomalla, sitten hieman haukkunut ja lopulta meni nukkumaan..

Ai niin, Typyn tyttö Emmi-neiti kävi eilen ohimennen kylässä. On se kaunis =) Niin terverakenteinen, hyvin Typyn mallinen, kompakti, jämäkkä ja todella vauhdikas.. Kerrassaan lumoava...