Huomenna on SM tokot. Meidän paikkamakuu on niiiiin vaiheessa, että... Kotipihassa pysyy, mutta kun kokeiltiin keskiviikkona kylillä, niin pysyi 27 askelta 53s. Siinä nousi. Ollaan kotona päästy noin 30 askeleeseen ja aika 2..4min. Aloitettiin 10 askelta ja 30s. Ke iltana otin vielä kotipihassa 17 askeleen 3min treenin.

Kävin sitten eilen kylillä ihan vain paikkamakaamassa. Oli kova tuuli ja satamaan rakennettiin Palvipäivien teltta-aluetta. Otin neljä makuuta. Ekassa matkaa 1m, 1m15s kohdassa kehuin ja palkkasin, kokonaisaika 3m49s, hiekkakenttä. Vaihdoin paikkaa, matka 3m 4min, palkka 1m30s, hiekkakenttä. Kolmas matka 2m, aika 20s (oli niin paljon häiriötä), hiekkakenttä, neljäs nurmikko, matkaa 2m, aikaa 2m30s, en palkannut tässä välillä ollenkaan. Pysyi, mutta pää pyöri, kun ympärillä tapahtui niin paljon kaikkea.

Tänään on tarkoitus käydä vielä kylillä ottamassa matkaa, ei aikaa. SM-tokojen jälkeen aloitetaan taas alusta ja yritetään saada tuo paikkamakuu kuntoon, ei tästä muuten mitään tule....

90% varmuudella nousee lauantaina, mutta onneksi ei aiheuta muille sen kummempaa häiriötä. Seisomaan nuosun jälkeen lähtee kävelemään hitaasti mua kohti katsomatta sen kummemmin ympärilleen.... Pidetään peukkuja sille 10% =)