Tiistain treenit. Otin taas namikipon mukaan, kun sitä vauhtia haetaan. Rata oli helppo paperilla, mutta Misun pitkälle rungolle ja laajoille kaarille se oli yllättävän vaikea.

Aiemminhan ongelma oli, että Misulla ei ole vauhtia ja se ei irtoa. No nyt sitten irtoaa sivusuunnassakin metrejä ja karkailee pitkin maneesia kupille - palkan kuitenkni saa vain naksusta. Todettiin, että namikippo ei toimi laskukontaktilla, eikä renkaalla. Niin, se rengas, huoh. Voi hermo sentään. Viimeeksi meni renkaan varmaan 50 kertaa mistä vain ja aina oikein ja nyt oli taas kun ei olisi ikinä rengasta nähnyt.... Ja se puomin laskukontakti. Namikippo oli siinä ja Misu melkeen lensi nenälleen sen yli, kun pysähtyi juoksusta. Ei siis voi laittaa siihen, mutta ehkä laskukontaktia seuraavan esteen taakse. Ihmeen hyvin se kuitenkin ohjautui =) mä yritin parhaani mukaan välttää Ramsesta ja keskittyä tanssimaan. Ongelmahan on se, että mä meen hidasta valssia ja Misu rumbaa. Väkisinkin tallotaan toisten tassuille ja suunta ja vauhti on eri. Mutta silti välillä askeleet osuu yksiin, eli ehkä se tästä.

Kiitos vaan treenikavereille, jotka jaksoivat kiinnittää mun huomion niihin hyviin pätkiin sen sähläyksen keskellä =)

Yksittäisesteenä oli pujottelua ja se sujuu hyvin toiselta puolelta. Meni jopa hienosti avokulmaan.. Toinen puoli sitten onkin enemmän takkuamista, mutta ei sentään niin kamalaa kuin Typyn kanssa. Ehkä tää tästä. Nyt vaan pitää kokeilla tasapainoilla sen palkan kanssa, ettei ihan sekoa - meistä kumpikaan...