Taas oli treenit Killerillä. Ensin kerroi, miten SM:t meni.. 

Aloitettiin paikkamakuulla. Jäi ihan ok, mutta sitten alkoi katelemaan ympärilleen, haistelemaan ja nousi. Näin se tekee. Purettiin mitä tapahtui. Misu ei keskity makaamiseen, joten saattaa nousta. Nyt kokeillaan sitä, että tuohon puututaan. Misu ei ole paineistunut, eikä se ota itseensä, joten sitä voi hieman torua väärästä toiminnasta. Jotta päästään kehumaan oikeasta. Heti perään otettiin toinen 2min ja nyt pysyi hyvin ja keskittyi... Kotiläksy: seurattava, että pysyy, jos ei niin toru, käsky ja kehu. Kokeillaan, josko tämä auttaisi. Ja oltava tarkka, ettei paineistu.

Seuraaminen. Salme kehui ja sanoi seuraamisen olevan kympin suoritus, kunhan minä keskityn! Ollaan harjoiteltukin nyt vain lähtöjä ja käännöksiä, niillä jatketaan, ei varsinaisella seuraamisella.

Liikkeestä maahan AVOn liikkeena. Ei ongelmia. Ollaan treenattu makaamista niin paljon, että pysyy hyvin.

Liikkeestä seiso AVOn liikkeenä. Ensinnäkin hiippaili 2 askelta. Toiseksi kääntyi mun perään. Kotiläksynä pysähtymistä ja seisomista kiertona. Kokeiltiin näitä ja kun tietää, mitä tekee, niin on tosi keskittynyt. Paikalla seisookin oikein sen näköisenä, että tassut imeytyy maahan. Oma käsky on oltava vahva, jotta kuulee sen myös luoksetuoloissa. Tässä on pohjatyö ok, mutta tarvitsee paljon toistoa. Seisahtamisessa eteenkäännös, jotta saadaan hiippailu pois.

Hyppy. Nykyään kääntyy tosi paljon oikealle. No onhan siinä kroppaa, jonka ympäri mennä. Pitäisi ottaa sisätreeninä oviaukossa, jotta ei ole vaihtoehtoja. Tulee hienosti takasinkin, jos este on meidän välissä.

Takapalkka. Alku sama, mutta siirrytään eteen  2-3m ja siitä vapautus.

Kapulan pito. Keskitytään huomauttamaan puremisesta, pyöräytys sallitaan. Nyt lisätään askel taakse ja tiivis eteentulo. Vain muutama toisto, ettei ala puremaan.

Kaket. Huoh... Nousee 1m, mutta ei 1,5m. Yritettiin kaikenlaista, mutta Misu vaan makaa tyytyväisenä, eikä nouse. Ei sitten millään.... Tai peppu kyllä nytkähtää, mutta siinä se. Kotiläksynä läheltä liikeratatoistoa. 1-2krt * 3-5/pvä nousu. Ja palkan on oltava hyvä (esim. se kana).

Paljon treenattavaa - puolitoista kuukautta Sennenmestaruustokoihin.... Onneksi elokuu olisi lomakuu... Ainakin osittain.. Taas tuli paljon huomioitavaa (toivottvasti muistin kaiken)