Ajeltiin sunnuntainakin Mikkeliin agiliitämään.

Eka rata oli helppo, ei ollu rengasta ei pituutta eikä keinua. Siis vain hyppyjä, putkia, puomi, A ja pujottelu. Typyllä oli tosi paljon intoa, kepeiltä tuli yksi kielto, kun meni ihan kummallisesti ekasta välistä sisään ja metrin eteen.. what? No loppu meni ok. Sitten Typy tuli hieman jäljessä putkesta ja puomia ennen oli yksi aita. Minä tollo huusin "Täällä", kun Typy tuli putkesta ja tottakai se tulee luo, kun kerran kutsutaan... Eli kielto aidalta.

Pekka videoi ja siitä näkee, että mulla on käskyt vielä hieman myöhässä, koska Typy ehtii esteiden välillä käydä mun sivulla. Siispä omaan ajoitustreeniä pitää ahrjoitella. Vauhtia oli jo ihan kivasti ja ehdittiin sekä tällä ekalla, että tokalla radalla ihanneaikaan.

Tokarata meni vieläkin paremmin - ja siinä oli pituus, keinu ja rengas. Tarkoituksella varmistelin pujottelun "yliohjauksella", joten siitä ei virheitä. Harmillisesti yhden putken jälkeinen rima tippui ja siitä vitonen. Muuten koko rata meni hienosti ja Typyllä oli kivaa =) Tai meillä yhdessä oli kivaa =) Niin joo, se hehkutus: Typy-lyllerö-pyllerö sijoittui viidenneksi tokalla radalla!

Nähtiin Mikkelissä Typy Kaapo-poika. Typyn piti ensin ärjyä sille, mutta pienen lenkin jälkeen jo herätteli sitä leikkimään. Taisi olla vielä vähän kierroksia radasta. Kaapo on ihan kuin miehinen Nova - tai siis peilikuva siitä.