Sunnuntaina aamusta suunnattiin Misun kanssa kuono kohti Lahtea ja pikkupentunäyttelyä. Narttuja 5-7kk luokassa oli 6kpl, 3 pikkasta vajaa 7kk ikäistä ja 3 Misun pentueesta. Misu käyttäytyi hienosti, paitsi ihmetteli hieman, kun tuomari kokeili häntää ja takamusta -> pitääkin harjoitella. Hampaiden näyttö sujui mallikkaasti. Pitkään seisominen oli raskasta, välillä piti aina istua.. Tuomari sijoitti Misun kakkoseksi, kisan voitti 1,5kk vanhempi narttu, joka tietenkin on kehittyneempi. Tuomari tykkäsi kovasti Misun liikkeestä, se olikin syy, miksi sijoitti kakkoseksi =)

Osallistuttiin myös kasvattajaluokkaan Topi, Luka, Misu ja Unna. Tuomari kehtui kovasti, mutta ei antanut KP:ta, koska pentujen väriskaala oli hyvinkin laaja.. Topilla niskaläntti, Lukalla toispuoleinen naamaväritys, Misulla täpliä kuonossa ja sukka ja Unnalla hyvin ohut piirto.. Mutta olimme kaikki hyvin tyytyväisiä arvosteluihin. Tuomari kehui erityisesti luonteita ja hänntien asentoja. Niin, tuomarina oli Matti Tuominen, joak itsekin on kasvattanut bernejä, joten tuntee rodun.

Saimme kaikki hyvää kokemusta ja nyt pitäisikin miettiä jo pikkuhiljaa seuraavaa kisaa =)

Illalla olin Typyn kanssa agilityssä.. Meni taas vähän miten sattui.. Osasyynä pidän omaa väsymystä ja päänsärkyä, joka selvästi vaikutti mun keskittymiseen ja voin hyvinkin kuvitella näin jälkeenpäin, että se aiheutti sen, että Typy haisteli kovasti maata (sijaistoimintaa)...

Onnea Nadia ja Taija! Nappasivat toisen VOI1 Kouvolasta! EVL häämöttää....