Typy on ollut agissa treenitauolla, kun Erika on hieronut selkää pehmeäksi. Vielä viikko kärvistelyä. Typyä jo hermostuttaa, kun ei pääse treeneihin. No Misu on tuurannut Typyä agissa. Ollaan otettu lyhyttä pätkää, kun tuli tossa keväällä käytyä niitä möllikisoja, ja siellä tuli rataa, vaikka Misu ei oikeastaan vielä rataa osaa mennä... Nyt ollaan nostettu motivaatiota ja palkkaa on tullut lyhyiltä pätkiltä. Lisäksi ollaan vahvistettu ihan yksittäisiä esteitä.

Leia lähti hoidosta maanantaina. On se vaan ihana tyttö. Juuri sellainen, kuin oli tarkoituskin. Virtaa ja intoa on, osaa kuitenkin rauhoittua (paitsi toisten koirien seurassa tään on vähän hankalaa) ja käyttäytyä.

Huuli on parantunut kivasti. Turvotus on laskenut ja nyt se sitten on vähän kipeä, kun liikkuu. alkuviikon huuli on niiiin turpea.. Tässä hieman kuvaa ja mustat viiksetkin näkyvät (siis mustelma)  

1246427622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ollaan tokoiltu pihassa. Paikkamakuu alkaa olemaan pihassa hyvällä mallilla =) Muitakin kotiläksyjä ollaan harjoiteltu lähes päivittäin. Hyvältä nekin näyttää, vaikkakin viikko on todella lyhyt aika harjoitella. Mutta silti on kiva nähdä, miten edetään, kun tietää mitä tekee..