Jaahas, meitä ei vuodatuksen kuvien katoaminen haittaa, koska ei paljoa kuvia täällä olla jaeltu.

Mutta siis päivitystä. Misu kävi heinäkuussa FH2 ja JK2 kisoissa, hakemassa pelkkää kokemusta.. Ollaankohan me treenattu liikaa vai huonosti (siis itse olen jälkiä tänä vuonna tallaillut, aiemminhan Minna tallaili meille jäljet), kun ei tuo jälki tunnu kulkevan. Kulmissa menee yli ja on tullut kaikkiaan epätarkkuutta. FH kisoissa jäljesti +28C lämpötilassa ekan suoran hienosti, mutta meni kulmassa yli. Ajettiin kuitenkin jälki loppuun, joka meni ihan ok. Muutaman hyvä kulma, ekan esineen ylitti, muut ok, yhdessä kulmassa meni reippaasti yli. Pelto oli ihan hyvä, mutta oli kuuma.. JK2 kisoissa eksyttiin jäljeltä. Nousi vain 3 keppiä ja varmaan ihan loppumetreillä tuli hukka ja mä lähdin käppäilemään väärään suuntaan, joten 11min yliaikaa. Jätettiin kesken, kun takana oli viikon lomamatka lappiin ja Misulla valeraskaus. älillä tuntuu, että pitäisiköhän lopettaa koko jäljestys.

Rallykisoissa käytiin viime viikonloppuna. Lauantaina Misu sai avoimesta 93p ja RTK2, sunnuntaina voittajasta 92p. Päästiin olemaan kumpanakin päivänä mestariradan nollakoirana. Niissä tempuissa on vielä treenattavaa =) Tokoa ollaan myös treenailtu, voi-voi luokkaa varten. Katotaan mitä siitä tulee..

Ja Tepa. huoh. Tepa reppana on hiusmurtanut lapaluunsa, joten ollaan sitä paranneltu jo kohta pari kuukautta. Virtaa on kuin pienessä kylässä ja osteopaattikäynnin jälkeen ollaan päästy kuntouttamaan kinttua, kun saatiin kropan lukkoja availtua. Jälkeä ollaan tehty jonkun verran, jäljestää ihan kivasti keskittyen ja hyvin maavainuisesti. Tepa on välillä ihanan energinen ja välillä todella raisttavan energinen..