Pari viikkoa meni työreissussa ja pennunhakumatkalla. Typy oli hoidossa Taijan luona, tarkoitus pitää Leia kurissa. Takaisin Typy tuli vekki silmäkulmassa... Käytiin viime viikolla Minnan kanssa Itävallassa yhdistetyllä Wienin matka + pennun hakumatkalla. Kasvattaja oli astuttanut mieleisemme nartun kivalla uroksella ja pantuja syntyi 3 narttua + 2 urosta, saimme mahdollisuuden narttuun. Yhden nartun kasvattaja jätti itselleen ja kun haimme Maian, niin paikalla oli vielä siskon lisäksi yksi uros odottamassa muuttoa Saksaan. 

Kasvattaja luovuttaa pennut aikaisintaan 10 viikkoisena ja me haettiin Maia 11 viikkoisena. Lentokentällä Maia painoi 12kg, joten joutui ruumaan. Helsingissä kun hain boksin, niin boksissa istui pieni reppana. Minna oli hakemassa autoa, joten vein tavarat ja Maian boksissa pihalle. Jutustelin Maialle ja kaivoin sen boksista ulos. Kun laskin sen maahan, oli Maia terhakka ja pirteä. Varmaan nukkui koneessa - toisin kuin me. Taaperteli nurtsilla tovin, annettiin hieman sapuskaa ja tasan puolilta öin lähdettiin ajamaan kohti Heinolaa. Heinolasta haimme Typyn kyytiin. Maia näkyi tykkäävän seurasta ja Typy yritti hieman leikittääkin pentusta.

Päivä päivältä Maia on tomeroitunut, onhan se aika shokki lähteä tutusta ja turvallisesta kotipaikasta vieraiden ihmiseten matkaan autoilemaan ja lentämään. Saa nähdä miten tomera tytöstä oikein tuleekaan. Maia asuu Minnan luona ja ovat aloitelleet jo jäljestämisen..

Misulla on valeraskaus. Nyt ensimmäisen kerran valeraskauden aikana kuvitteli synnyttävänsä vihreän liskon ja sinisen hain. Mutta Maia ei kiinnosta yhtään... Misu haluaisi makailla tuulikaapissa lelujensa kanssa ja huokailla... Kun estin pääsyn tuulikaappiin, on liimautunut muhun. Pitäisi saada paljon muuta ajateltavaa.