Eilen illalla oli tokotreenit kaupungissa. Otettiin Typyn kanssa hyppyä, paikkamakuuta, kaukkareita ja luoksetuloa. Sujui kivasti, oli virtaa tehdä. Kaukkaritkin on paljon paremmalla mallilla (kiitos Mikan vinkin) kuin aiemmin. Nova treenasi hyppyä, hyppynoutoa ja luoksetuloa. Otti ensin omalla kapulalla ja sitten meidän kilosella.. Meni hienosti! Tara treenasi hyppyä, perusseuraamista ja jättäviä liikkeitä. Vaikka Satua arvelutti päästää Tara irti, niin tosi hyvin se pysyi koko ajan mukana, vaikka ohi menikin useampia koiria... Satun pitäisi malttaa olla antamatta makupaloja niin paljoa (tai ainakin jättää ne taskuun) ja Petrin pitäisi pilkkoa makkarat paljon pienemmiksi.. Taralla oli mukana varmaan kokonainen lenkki, kun taas Typy on treenannut tunnin treenit kahdella lihapullalla ja palasia on jopa jäänyt... Ja opetella patukan käyttöä!

Treenien jälkeen käytiin Minnan ja Novan kanssa harjulenkillä.. Kun tultiin kotiin, Typy oli kuin eri koira kuin lähtiessä.. Misu ja juoksut on vähän masentaneet ja kun päästiin treenaamaan ja touhuamaan taas yhdessä, niin Typy leikki Misun kanssa ja oli iloinen..Omat treenit on tärkeitä =)

Mikko oli viihdyttänyt Misua leikkaamalla nurmikkoa ja painimalla Misun kanssa pihalla.. Niki oli esitellyt monttuaan ja komentanut Misua.. Vaikka Niki eilen nappasi Misua, ei siitä jäänyt mitään. Tepastelee Nikin nenän edessä kun mitään ei olisi tapahtunut ja komentaa Nikiä.. Nyt kyllä uskoo, kun Niki murahtaa. Nikikin taitaa tykätä pippurisesta tytöstä, kun pinnaa on välillä ihan kivasti kuunnella komentamista.