Tein Misulle leiristä innostuneena jäljen. Reilut 500m pitkä, neljä kulmaa, 6 keppiä, yksi esine. Vanheni tunnin, metsän pohja oli kosteaa sammalta, risukkoa, kuusia ja mäntyjä. Tuoreus ja kosteus näkyi ajossa, ajoi lähes koko ajan 2-5m jäljen sivussa. Mutta löysi jokaisen kepin & esineen. Tein ilmaisut kouluttajan neuvomalla tavalla, eli jokaisella kepillä rauhoituttiin ennen uutta lähetystä. Jaksoi hyvin ajaa koko jäljen aikaa meni 16min.

Käytiin Sipoossa osteopaatilla koko porukka:

Typy lantio oli kiertynyt ja selkä jumissa. Lantio korjautui helposti, vaikka selkä oli jumiintunut, mutta uudestaan ei tarvitse mennä, jos pysyy kunnossa. Osteopaatti suositteli jäljestystä, kun jätettiin agility pois.

Misu: Aivan lannerangan päässä, juuri ennen kuin häntä alkaa, yksi lukko. Avattiin se. Muuta ei löytynyt, mistä olen onnellinen! 2-4 kertaa viikossa agitreeniä ei ole jumiuttanut Misua!

Leia: Toissa kesäinen hyppy laiturilta, jolloin toinen takatassu jäi lautojen väliin oli aiheuttanut väännön selkärankaan. Jalka, nivelet ja lihakset kestivät väännön, mutta selkään oli tullut lukko. Toinen lukko oli hieman edempänä, kompensoimassa lannerangan lukkoa. Osteopaatin mukaan, Leia on ollut todella kipeä.. Etuosassa oli pieni epätasapaino vastakkaisella puolella, mutta ei niin paha, kuin olisi voinut olla.

Ja tässä viikonloppuna käytiin taas tokoamassa Salmen ohjauksella. Kaket on hyvällä mallilla. Tunnaria taas sotkee varmaan toi jäljestys. Mutta nyt aletaan ottamaan häiriöhajuja treeneihin, joka tarkoittaa sitä, että mä alan kuljettamaan kapuloita töissä kosketeltavana... Ruutu on vähän niin ja näin.. Toisaalta hyvä toisaalta Misu saa välillä ajatuksia... outoja ajtuksia..

No onneksi meillä talvi on aikaa treenata =)