Hmmm, jo joulukuu.. Niin se aika menee..

Nova oli meillä hoidossa torstaista-lauantaihin ja Tara tuli perjantaina ja lähtee vasta ensi viikolla, kun Satu&Petri ovat häämatkalla -> Pitäkää hauskaa =)

Perjantaina käytiin koko porukalla katsomassa Korpilahden ilotulitusta. Testasin, mitä Misu sanoo paukkeesta ja välähdyksistä. Neljä muuta kun tiedän, etteivät reagoi sen kummemmin. Hyvin meni, Misu oli ihan lungisti.

Lauantaina kävästiin Lempäälässä Maroussia-pikkujouluissa, harmi, ettemme voineet jäädä pidemmäksi aikaa. Tunnelma oli vaaleanpunainen ja lämmin.

Maanataina paluu arkeen ja oli Arton toko. Misu teki hienosti liikkeestä maahanmenon, seuraamiset, luoksetulon, hypyn, istumisen, jopa tunnari meni hyvin. Pitää harjoitella paikalla seisomista, koska se on tällä hetkellä huonoin.. Ja pikkuhiljaa "oikeaa" paikkamakuuta. Laitoin loistavan noudon jälkeen Misun autoon (sai siitä loppupalkan). Ja otin Typyn treenaamaan. Otettiin hyppyä, noutoa, hyppynoutoa, paikkamakuuta, kaukkareita, eteenlähetystä, seisomista, maahanmenoa. Tänään oli hyvä päivä ja liikkeet meni hienosti!