Käytiin taas treenaamassa jälkeä. Kisamittainen jälki, kuusi keppiä, puoli tuntia - tekijä vieras. Jana oli kamala. Lähti takajäljelle, jota ei ole ikinä tehnyt. Mutta kun otti jäljen, jäljesti tosi hyvin. Vauhti oli sopiva, löysi kaikki kepit. Nelosella nosti kepin vierestä kävyn ja kun etsittiin yhdessä keppi (joka jäi maahan mennessä mahan alle), niin siitä lähdettäessä vauhti hieman tippui. Oliko syynä korjaus, vai väsy? Kuitenkin loppu meni hyvin. Teki mutkan aukolle ja olin lähes varma, että meni kulmasta yli ja siksi kävi aukossa, mutta jäljen tekijä kertoi käyneensä juurikin aukon puolella ja palanneensa takaisin. Eli Misu pysyi hienosti jäljellä. Jälki tuntui lyhyeltä, vaikka se GPS:n mukaan oli sen puoli kilsaa.

Jäljen jälkeen käytiin kentällä ottamassa tottista ja ampumassa. Eipä ole tullut ammuttua sitten - ööö - edellistalvena. Onneksi Misu ei ole moksiskaan laukauksista, joten siitä ei tartte hermoilla. Paikkamakuu oli hyvä, toinen koirakko teki tottista ja pysyi rauhassa paikallaan. Eteenlähetyksessä on vielä treenaamista, ei ihan meinaa mennä ekasta käskystä maahan.... Ehkä tää tästä =)

Niin, tämä kaikki jännityshän ja pika-pika treenaaminen johtuu siitä, että Misu sai paikan jälkikisoihin. Käydään kattomassa mikä on taso, kun mua jännittää.... Että peukuttakaa vähän onnenkin puolesta =)