Käytiin Misun kanssa pakkaskisoissa Varkaudessa. Treenejähän meillä ei oikeastaan talvella ole, ollaan muutama kerta käyty Kanalla treenaamassa ja viikko sitten Jatin mölleissä.

Oli aika hauska pätkä kummallakin radalla, eli mentiin suoraan, radan päässä putki, jonne vietiin vastakkaiseen päähän. Vedätin molemmilla kerroilla tosi paljon vastaan ja sainkin Misun kääntymään kivasti oikeaan päähän. Harmillisesti sekä A-radalla, että B-radalla kiirehdin kepeille ja sain saman keppivirheen kummallakin kerralla, eli meni väärään väliin. A-radalla tuli lisäksi keilto putkelta, kun olin heittävinäni Misun putkeen, mutta kiirehdin taas liian pitkälle ja Misu meni putken ohi. Ja vielä takasin tullessa hyppäsi putken yli. B-radalla sitten keppien jälkeisellä aidalla tein ihme vedon juuri ennen aitaa ja Misu hyppäsi käsittämättömästi siivekkeen yli. Muuten meni rata kivasti, Misulla oli vauhtia ja intoa, en meinannut pysyä itse mukana. Harmillisesti videota ei ole kummastakaan radasta.

Seuraavat kisat onkin jo viikon päästä, jospa yrittäisi taas keskittyä ohjaamiseen.. Treeneihin päästään vasta parin viikon päästä, joten kesää tässä vähän jo odotellaan, että päästäisiin kentälle.