Olin perjantain vapaalla ja treenailin sitten koiria. Pääteemana oli noudot. Otin Misulla tunnaria viided-seitsemän kapulan seteissä. Siis toistoissa. Me ollaan vielä yhden kapulan haisteluvaiheessa. Yhdessä setissä kokeili, että kävi kapulalla, mutta ei tuonut sitä. Olin passiivinen ja odotin ja Misu hetken mietittyään kävi hakemassa kapulan =)

Otettiin myös normikapulan noutoa. Levittelin lattialle kaikki mun 12 kapulaa (joista 3 metallia ja 3 ohjattua) ja pyysin aina tuomaan uudelleen ja uudelleen. Pari ekaa pyörähti suussa, mutta muita ei purrut. Tää oli vähän niinkuin pitotreeninä.

Treeanttiin paljon myös kaukkariasentoja, nyt alkaa olemaan jo hieman rauhallisemmat asennonvaihdot ja ehkä jopa kuuntelee, mitä mä sanon.

Pihalla otettiin ruutua ja luoksetuloa. Sisällä vielä sivulla oloa ja yhtä askelta ja käännöksiä.

Ollaan yritetty joka päivä treenata. Joka päivä ei tule otettua kaikkia liikkeitä, jotka kotiläksyksi tuli, mutta yritetään treenata kaikkea, jotta päästäisiin eteenpäin =) Ehkä se tästä.

Varasin tytöille jo paikan tokokokeeseen, mutta peruin sen, kun meen kattomaan Leiaa suojelutestissä =) Juuri sinä päivänä. Pitää miettiä joku toinen kisapäivä...