Tultiin viikonlopuksi kotiin mökiltä. Käytiin perjantaina Typyn kanssa agility treeneissä ja lauantaiaamuna Misu kävi leikkimässä Kustin kanssa. Hain Taran näytelmäreissulle, käytiin Novan kanssa lenkillä ja lähdettiin Heinolaan tyttöporukalla (Tara, Typy ja Misu) Taijan ja Nadian vieraaksi.

Tytöt käyttäytyivät hienosti, vaikka Misu hieman säikähtikin iltalenkillä naapurin whippettiä, kun sillä oli vauhtia niin paljon.. Onneksi kuitenkin päästiin vielä tutustumaan siihen rauhallisesti, joten tuskin mitään kammoja jäi. Kerrostalossa nukkuminen sujui hyvin. Misu kyllä piti kantaa portaat ylös - alas (painoa onkin jo n.14kg).

Sunnuntaina sitten mentiin Taran kanssa näytelmiin. Emmikin tuli paikalle ja Fredi, jonka esitin avoimessa luokassa. Fredi käyttäytyi hienosti ja sai EH:n. Taija esitti Taran ja minä Emmin. Kumpikin käyttäytyi kiltisti ja juoksivat nätisti ja kumpikin sai ERI:n. Nuorten luokan kilpailuluokassa tytöt sijoittuivat Tara kolmanneksi ja Emmi neljänneksi. Paras narttukehässä sijoitusta ei enään tullut.

Suuri kiitos Päiville, joka Emmin ilmoitti näyttelyyn. On siinä nätti koira ja kaiken lisäksi terve ja vielä ihanan luonteinenkin, parempaa ei voisi toivoa!  Ja Tarakin pääsi kerrankin karvojen kanssa näyttelyyn =) Kiitos Taijalle, joka Taran esitti =)

Sunnuntaina oli myös Minna ja Nova metsästämässä viimeistä ALO ykköstulosta Keuruulla ja sieltähän se napsahti hienojen pisteiden kera 181p, KP. Paljon onnea!! On treeni tuottanut tulosta! Harmi, etten päässyt katsomaan..

Ajeltiin sunnuntai-iltana kotiin, Heinolassa Jyrää tapahtuman jälkeen. Tytöt eivät tuhonneet mitään Taijan ja Jussin luona, muutama vahinko Misulle sattui (pisu), mutta se annettakoon anteeksi =) Misu rakastui Jussiin ja Jussin kavereihin... Ja Typykin oli nukkunut aamusella minun lähdettyä näytelmiin Jussin kaverin kainalossa.. Oli siis kaikkiaan hyvä reissu.