Sunnuntai iltana käytiin vielä tottistelemassa. Misu tarvitsee seuraamistreeniä, paljon. Liikkeestä pysähtymiset sujuu aika ok. Noudossa jää kauas, hyppyäkin otettiin.

Typyn kanssa otettiin seuraamista, liikkeestä pysähtymisiä, ne menee ihan ok. Metrisen meinasi kaataa, kun ponnasi päältä, A meni hyvin, mutta se olikin matala A. Ja kun käskin hypylle, meni Aalle... Metallinouto ok. tokohyppynouto ok, eteenlähetys oli hyvä.

Maanataina extrasin kentällä, kun oli paljon koirakoita ja treenasin omat vasta sen jälkeen. Misun kanssa perusasentoa 2-4-2-6-2. Hyvä kontakti. Tein myös niin, että heilutin oikeassa kädessä namia ja kontaktin piti pysyä. Peruuttaen istu, maahan, jää. Muut ok, seisomiseen tarvii vasta-avun. Tosi lyhyttä luoksetulon perusasentoa eteen, meinaa olla vinossa tai kaukana... Loppuun paikkamakuupätkä, joka ei oikein meinannut onnistua. Liikaa matkaa alussa.. Onneksi kuitenkin saatiin hyvä suoritus.

Typyn kanssa vietikästä seuraamista ja maahanmenoa. Tiina huomasi, että kun mä oon sanomassa maahan, mä teen ..hmmm.. jotain ja Typy tietää mikä käsky tulee, hidastaa ja jää vinoon. Jos saan käskyn sanottua ilman ennakkovaroitusta, on asento suora. Ääääk.. Pitkällä matkalla luoksetuloa, vauhtia  ihanasti =) Loppuun vielä eteenlähetys.

Misu, Typy ja Luka saivat leikkiä ja otin vielä loppunameilla: minä peruutan, kolme koiraa seuraa ja joka nopeiten reagoi I/M/S käskyyn, saa namin. Misu on tosi hyvä ja sillä menee hermot, jos ei ole nopein. Typy oli paras seisomisessa, Luka ei oikeen hiffannut ideaa...