Annoin Misulle illalla uuden satsin Levolacia, kävelytin sitä moneen kertaan pikkulenkkiä ja kaikkien naapureiden kummastukseksi kuljin pariin kertaan kumihanska kädessä Misun perässä ja kun se kyykistyi, tarkistin millaista tavaraa on tulossa ja missä kohdin. Illalla ei syönyt, mutta joi oma-aloitteisesti. Annoin kyllä alkuillasta ruiskulla vettä, että varmasti menee nestettä suolistoon. Lisäksi aloitin illalla suolistoa suojaavan lääkityksen.

Yöllä klo 3 pyysi ulos ja oli loppuyön ulkona. Aamulla vastaan tuli pirteä koira =) Kävi kakalla ja ulos tuli ripulia noin desin verran. Kuinka onnellinen sitä voikaan olla ripulista! Misu lähti innokkaasti aamulenkille, kyykki kyllä monta kertaa, eikä ulos tullut mitään. Eli siitä päätellen siellä on vielä tavaraa, mutta osa on pehmennyt. Pidetään peukkuja, että loputkin tulee ulos. Tarkistin pihan pikaiseen, enkä kyllä huomannut siellä yöllisiä kasoja. Pitänee töistä kotiin mennessä tarkistaa uudelleen..

Misu söi aamulla! Miten sekin voi olla upeaa. Ei kyllä vieläkään ihan normaalilla nopeudella, mutta setään söi. Suljin sen pesuhuoneeseen päiväksi, jos vahinkoja sattuu tulemaan, niin on siivoaminen helpompaa...