Käytiin lauantaina agikisoissa Jyväskylässä. Tavoite oli, että minä saan mentyä radan sujuvasti.

A-rata: Rata vaikutti helpolta, koiraa pystyi ohjaamaan liikkuen koko radan. Kontaktit oli hyviä, renkaaseen meni varmasti, takaakierto onnistui, ainoastaan siinä vauhti hieman putosi, kepeille meni oikeasta välistä, mutta tuli keppivirhe. Tuohon tuhrautui lähes 10s, joka sitten lopulta oli yliaikaa. Muistin odottaa putkilla ja liikuin koko ajan.  Video A-radasta.

B-rata: Tää oli vähän niinkuin käännetty A-rata. Olin tosi ylpeä itsestäni, miten maltoin jäädä odottamaan ekalle putkelle, joten kepeille meni hienosti =) Keppien jälkeen tuli takaakierto ja siinä keskityin itse keinuun, joten Misu jäi hetkeksi selän taakse ja kun A vetää sitä tosi paljon, karkasi se sinne... Muuten meni niinkuin suunnittelin. Video B-radasta.

Kiitos vain Virpi ja Kaitsu tän kesän valmennuksesta ja neuvoista. Nähtävästi niitä noudattamalla saa koiran menemään ihan kivasti =) Tohon vielä vähän enemmän vauhtia ja varmuutta, niin hyvä tulee. Misulla näkyy hypyillä, miten se joutuu miettimään, että saa askeleet oikein ja kroppansa oikeaan asentoon. Mutta totahan me treenataan.

Hyvä fiilis jäi kisoista.