Jokohan sen voi kertoa..? Meille tulee pentu. Itse asiassa pentu on jo luovutusikäinen, mutta työreissut haitttaavat sen verran, että pentunen tulee vasta perin viikon päästä. Olen kyllä pentusta käynyt jo katsomassa kaksi kertaa ja se on ihana. Mikä loistava täysi suuote purressa =) Mii laiks =)

Ja Nimi... Mulla olisi hyvä ehdotus ja miehellä kasvattajan käyttämä.. Kumpi siitä tulee selvinnee pentusen muuttaessa kotiin.....

Onneksi Tara on ollut hoidossa (no joo, kävin hakemassa sen enkä palauttanut) vähän aikaa. Íhanaa, kun talossa on kaksi koiraa ja ne tykkäävät toisistaan ja leikkivät keskenään.  Osaa arvostaa elämää =)

Joo, ja erkkariin sitten ilmoitin kaikki koirat, Misun, Leian, Maian, Taran ja Ellin. Ja tottakai karvanlähtö on alkanut Misulla, Maialla, Leilla ja Taralla. Ehkä Elli pitää pitkän kikkurakarvansa..? Kävin muuten katsomassa Elliä tossa tovi sitten. Voi että se on ihanan <3 Äitinsä tomera luonne varustettuna isänsä kärsivällisyydellä. Enempää ei kasvattaja voisi toivoa!

Sain muuten Leian. Maian ja Ellin DM geenitestiin! Jei!! Misua eikä Taraa otetttu mukaan, koska kumpaakaan ei käytetä jalostukseen eikä kummankaan sisaruksia ja kummankin kummatkin vanhemmat ovat jo kuolleet. Hienoa, että bernien jalostustoimikunta järjestää tälläisen mahdollisuuden!