Viikko taas hujahtanut. Kun ei joka päivä kirjoita treeneistä, ei meinaa muista.. Mutta yritetään.

Maanantaina oltiin kentällä tokoilemassa. Typyn kanssa otettiin ruutua, seuraamista, eteenmenoa, merkkiä, paikkamakuuta, paikalla istumista. Ihan hyvin muistaakseni meni. Misulla olikin vapaapäivä. Tiistaina oli agipäivä sekä Misulla, että Typyllä. Typyn kanssa käytiin ennen agia haussa. Otettiin liinatreeni, joka meni ihan ok. Sen kirjasin hakupäiväkirjaan, mutta en ole vielä ladannut nettiin. Agissa otettiin kontakteja keinulla ja Aalla. Niissä onkin hiomista, koska meinaa hypätä yli mennen tullen.

Keskiviikkona käytiin päivällä mummolassa viemässä vene ja illalla otettiin omassa pihassa Typyllä tunnaria ja eteenmenoa. Misulla tunnaria, paikkamakuuta ja jättäviä liikkeitä. Typyn kanssa tein niin, että laitoin kasan kapuloita maahan ja niiden yli käveltiin moneen kertaan huomioimatta niitä. Sitten piilotin yhden kapulan heinikkoon, jonka etsi. Siirsin kapulaa lähemmäs muita ja lopulta muiden taakse. Menee ihan ok, kun kapula oli selvästi heinikossa, mutta kun laitoin kapulan muiden keskelle, toi reunimmaisen sen kummemmin haistelematta. Yksi selvästi erillään ja pihaan. Misun kan ssa käveltiin kapulakasan yli harjoiteltiin nenän käyttöä, eli yhden kapulan etsimistä pusikosta. Hyvin meni. Lopuksi vielä Typyllä pari heinikkoetsintää.

Torstaina oli ampuma/este treenit Killerillä. Ei reagoinut ampumiseen muutenkuin hieman vilkasemalla ekalla kerralla. Sekä maassa, että seuraamisessa. Metrisen hypyn kanssa on tuskasta. Ei meinaa usko riittä hyppyyn. Elina heittikin hienosti Typyn esteen yli, kun ei meinannut onnistua. Matalaa Ata meinasi kiertää.. Saatiin kuitenkin loppuun hyvä ylitys kapulan kanssa. Sain kentältä mukaani Taran, joka menee Novan kanssa luonentestiin sunnuntaina.

Perjantaina käytiin Taran ja Typyn kanssa hölkkä/kävelylenkillä kylillä. Typyllä oli bägeissä 1kg/puoli painoa. Meno on sujuvaa ja bägit ei haittaa ollenkaan liikkumista.

Lauantaina käytiin kauppareissun lomassa Aholaidassa testaamassa kisa-Ata ja 80cm hyppyä. Hyppy on paljon vaikeampi kuin A. Syksyllä punnerrettiin Minnan kanssa Typy pakolla An yli. Toinen veti ja toinen työnsi (noin suunnilleen). Nyt meni kuin olisi aina mennyt. Oli tosi hieno! Hyppy saatiin lopulta onnistumaan, sai siitä ruokapalkan. Hypyssä on jotenkin uskon puute, koska hyppäsi kerran 80cm paikaltaan kapula suussa. Pääsee siis ihan hyvin esteen yli. Jotenkin vain jänskättää... Treeniä, treeniä treeniä.. Eiköhän se siitä.Tokoilin vähän Tarankin kanssa =)

Illalla vielä esineruutua. Tallattiin kolme aluetta, kooltaan n. 10-15m leveitä, 30-50m syviä. Ekaa ei merkattu, toka merkattiin tosi monella krepillä, kolmas vara-alue helpohko. Nova otti ekana, Typy tokana, Minna otti aikaa. Lähti tosi innolla (keitin kieltä palkaksi) ja etsi hyvin. Meni hieman takarajan yli, mutta palasi alueelle. Löysi esineen kahdessa minuutissa ja toi sen suoraan mulle. Sai palkaksi kovasti kehuja ja hirven palasia. Ei otettu enempää! Just kun päivälä valitin, että Typy vain juoksee alueella, eikä tuo, vaikka löytää, niin nyt toimi kuin unelma =)

Otettiin Taralla siten, että Minna ripotteli esineitä alueelle ja mä kuljin Taran kanssa, Tara liinassa.. Löysi pari esinettä, mutta ei oikein tajunnut, mitä pitäisi tehdä. Tehtiin sitten niin, että Minna heitteli esineitä innolla (3kpl) ja lähetin Taran. Löysi esineen, kehuttiin ja toi sen. Sai palkan, eikä otettu enemäpää. Jälkimmäinen idea käy paremmin Taralle. Misullahan on käytetty tota ekaa ja se toimii sillä, kun kulkee koko ajan nenä maassa... Tara taasen ihmettelee kovasti, mitä ympärillä tapahtuu.