Vihdoin ja viimein harjoittelu tuotti halutun tuloksen ja Typystä tuli Kangasneimellä TK2! Pisteitä 167 ja avoimen luokan voitto!

Paikkamakuu 10p : Rauhallinen, valpas hyvä paikkamakuu

Seuraaminen 8,5p : Takin takataskussa oli rasia ja hihnan lukko kolisi koko seuraamisen siihen.. Hieman pilasi seuraamista, mutta ei onneksi pahasti. Käännökset meni tosi hyvin!

Maahanmeno 9,5p : Hieman hidas & lonkka-asento.

Luoksetulo 5p : Pysähtyi toisella käsimerkillä tosi hyvin, eka merkki meni vähän niinkuin ohi. Ja sivulle kiersi kahteen kertaan..? Varmaan hieman hämääntyi..

Seisominen 9p : Näytti olevan ok, en tiedä, en katsonut, enkä halunnut tuomarin kommentteja..

Nouto 9p : Tappohypyllä kapulaan, mutta tuli aivan eteen istumaan! Sivulle tulossa antoi pusun...

Kaukkarit 7p : Maahankäsky oli ihme vinkaisu, meni hitaasti maahan, tartti kolme käskyä ekaan istumiseen, muut sujui hyvin. Piti oikein keskitttyä, että kolmaskin istu käsky tuli iloisesti ja samalla äänenpainolla, kuin pitikin (ettei kiristy)

Estehyppy 10p : Tuomari kysyi, että onko tarkoituksella kaukana esteestä ja vinossa esteeseen nähdä - oli. Hyppäsi hyvin, meni taas esteen sivuun, nenä n.10cm esteestä (siis sen vierellä). Takaisinhypyllä hyppäsi hyvin esteen yli ja tuli suoraan viereen. Perusasento oli hieman vino, mutta tuomari sanoi, että oli niin hieno suoritus, ettei voi vähentää loppuasennosta. Kuulemma hyppyeste imee Typyä...

Kokonaisvaikutus 9p : Tuomari kehui, kuinka hyvin Typy jaksoi, vaikka oli niin kuuma (+20). Motivaatiotreenit kannattaa!

Ollaan niini onnellisia! Ja seuraavana onkin vuorossa voittajaluokka!