Satuin bongaamaan Laukaan sivuilta mölliagilityn ja innostettua Seijan mun mukaan. Töistä kotiin, vaatteiden vaihto ja Typy kyytiin. Otin Seijan ja Ekun matkalta mukaan.

Ekana oli vuorossa möllirata. Mölliradalla ei ole keinua, pujottelua eikä rengasta. Maneesi oli aika pieni, mutta rata kiva iekö mitenkään vaikea. Puolenvaihdot meni kätevästi valsseilla. Osallistujia oli Maxeissa 19, rata 115m, ihanneaika 57s. Meidän aika oli 48,8s ja 0 virhettä, sijoitus 4/19.

Kisaradalle rahdattiin keinu, pujottelu ja rengas. Ihanneaika oli 47s ja radan pituus 138m. Muutaman tiukka käännös ja osa koirista ohittikin puomia edeltävän aidan tuon tiukkuuden takia. Hieman jänskätti rengas, meidän rengas kun on ollut koko talven telakalla... Typy meni sen sukkana =) Yhden aidan ohi työnsin (sain palautettua onneksi takasin), pujottelulta tuli virhe ja yhden aidan kaatoi. Mä valssasin edessä ja todennäköisesti ohjasin sen johdosta niin sivuun, että törmäsi siivekkeeseen... Muuten meni todella hienosti, mutta noi sähellyskset vei aikaa, eli meidän aika 58s, 15 virhepistettä.

Tosi hyvä treeni, ilmoitin meinaan Typyn 4.4 Pieksämäelle ekoihin virallisiin agikisoihin!

Sen huomasin, että itse ei luota siihen, että Typy tulee ja kauhesti katsoo koko ajan, että tuleeko se ja onko se varmasti siinä, missä sen kuvittelen olevan.. Jos hieman saisi luottoa, niin jotkut kohdat voisi mennä paremmin, kun ei tarttisi tuijottaa koiraa niin intiimisti, vaan voisi katsoa rataakin... Onneksi nyt en törmäillyt itse esteisiin ja muistin pitää kädet alhaalla ;-)

Ja mun pitää lisätä pikkuhiljaa omaa vauhtia ja siten samalla Typyn.

ps. Ekkukin suoriutui hienosti