Torstai-iltana treenasin pihassa ruutua. Kumpikin tyttö alkuun ihan pihalla.. Saatiin kuitenkin muutama hyvä ruutuunmeno. Treenasin eka Typyn, sitten Misun, keräsin kamat ja otin Typyllä vielä eteenmenon. Se meni hyvin.

Perjantaina oltiin Typyn agitreeneissä. Tokoilu näkyy, kun ei meinaa irrota ja seuraa tosi tarkasti kroppaa. Seija pyysi palkkaamaan lelulla ja saatiikin vika radanpätkä menemään tosi hyvin ja vauhdilla =) Siispä palloa kehiin!

Lauantaina oltiin tsemppaamassa Lukaa ja Tiinaa Mikkelissä BH-kokeessa ja hienostihan se meni läpi! Onnea Tiina&Luka, kuten myös Kapa&Kelso, toinen bernipari!

Sunnuntai aloitettiin esineruudulla. Otettiin kaksi kapeaa pitkää aluetta, ekassa lähes takarajalla esine, tokassa keskemmällä.. Miten ihmeessä mä olen opettanut, että kreppien luona on takaraja..? Ei meinannut millään upota yli sivumerkkien. Kävi moneen kertaan tarkistamassa merkit ja etsi siitä muhun päin... Etenin itse ja sain loppujen lopuksi uppoamaan. Toi kyllä esineen heti, kun löysi sen. Sai osan palkasta (aamuruoka) ja otettiin toista aluetta. Ruoka häiritsi niin paljon, että oli tosi vaikeaa. Toi sitten keskeltä kreppimerkin (wtf?) Lähetin taas monen monta kertaa, ennenkuin opposi yli merkkien ja toi esineen. Nyt kyllä toi heti, kun löysi... Pitää siis harjoitella seuraavalla kerralla niin, että kreppejä on paljon... Norppa otti seuraavana ja Misun kanssa peippailtiin lopuksi alueella, jossa oli useampi esine. Palkkasin, kun otti esinettä suuhun. (pitää muistaa kehua ja sanoa Tuo, koska ei vielä ole varma, mitä metsässä tehdään). Misu käyttää hyvin nenää, ainakin nuuskutus on kova =)

Typyn Nadia-siskolle paljon onnea EVL1-tuloksesta!