Eilen tokotreenit.. Otettiin koirat yksitellen ja pohdittiin ongelmia ja treenitapoja.. Mitäpä sitä sanomaan meidän kaaostreeneistä.. Misu oli ihan muissa maailmoissa, otettiin vähän seuraamista, lyhyttä kontaktia ja luoksetuloa.. Pysyi muuten ekan kerran paikalla istumassa, kun kävelin n. 5m ja kutsuin luo =) Jotain positiivista kamalan kaaoksen keskellä... Välillä autoon ja lopussa noudosta ruokaa.

Typy taasen.. No se huutaa, piippaa, haistelee, karkailee... Tuli sitten kotimatkalla mieleen (niinkuin aina vasta kotimatkalla) kuinkakohan paljon tosta Typyn sähläyksestä on häiriöstä tulevaa sijaistoimintaa..? Kotitreeneissä kun ei piippaa.. Pitääkin alkaa kokeilemaan lenkkitreeniä ja oikeen miettimään, mitkä on tilanteet, kun se piippaa ja mitä sen kanssa voisi tehdä... Vai oonko palkannun liikaa patukalla ja saanut sen liian kiihtyneeksi.. Toisaalta ruoka ei ole niin hyvä palkka kuin patukka...

Tänään aamulenkillä kiersin eri lenkin kuin yleensä. Niki jäi kikkailemaan jotain pellolle ja huhuilin sitä meidän perään, mutta ei tullut. Ajattelin, että menee omia teitä pihaan, mutta kun pääsin sinne, Nikiä ei näkynyt ja se haukahteli jossain pellon laidassa.. Huhuilin sitä, mutta ei tullut... Menin takaisin pellon laitaan ja siellä se reppana seisoi ja minut nähdessään oikein juoksi luo. Onkohan tosiaan sen kuulo mennyt siten, ettei paikanna mistä äänet tulee..?