Misu metsästää myyriä ihan urakalla.. Viikonloppuna ehdin näkemään kolme hännän vilehdusta suunpielestä, kun söi ja kaksi pääsi karkuun...

Leia & Nadia olivat Taijan kanssa kylässä. Lauantaina oli kaunis aurinkoinen päivä ja otinkin kivoja kuvia - jotka löytyvät Kuvaboksista. Sunnuntaina laskettiin laskiaisen pulkkamäkeä seitsemän koiran voimin. Misun juoksut tekevät varmaan tuloaan, kun Luka oli ihan sekaisin Misun takamuksesta - mitä ei viime viikolla ollut, kun oltiin mökkeilemässä. Kaikki tulivat hyvin keskenään toimeen. Leia tykkäsi eritoten Typystä ja Tarasta. Misukin jo leikki Leian kanssa ja yhdessä metsästivät myyriä.

Sunnuntai-iltana oli taas vuorossa Typyn agility. Rata oli sellainen, että koiraa piti taas oikein ohjata. Suunnittelin yhteen kohtaan valssin, mutta siitä tuli vahingossa takaleikkaus ja Typy meni tosi hienosti! Pujottelukin sujui best ever, mun pitää vaan keskittyä, ettei oktaavi nouse keppien edetessä... Ja kesken radan kehuminen saa Typyn kääntymään mua kohti - tietenkin palkan toivossa. Kun vaan ohjaan ja käskytän esteitä, etenee. Jos kehun alkaa sekoilu =)

Otettiin saman rata toiseen kertaan ja putkeen menossa oli jostain syystä ongelmia, kun ohjasin "väärältä" puolelta. Hyppi yli ja kierteli.. Mä varmaan tein taas jotain kummaa.....

Yksilötreeninä hallin päässä oli keinu ja kaksi aitaa. Treenattiin takaa kiertoja ja keinutoistoa. Kumpikin alkaa sujumaan hienosti =)