Sunnuntaiaamuna olin koetoimitsijana Jämsässä FH2 kokeessa. Oli mun eka kerta FH:ssa ja siinäpä mielenkiintoinen laji. Edellisenä iltana sovittiin Minnan kanssa, että tuolta tullessa käydään polkemassa jäljet tytöille. Kummallekin tuli noin 400m jälki. Minna polki Misulle noin suorakaiteen, minä taas kiertelin kaatuneita puita ja Novalle tuli ihma koukero...

Misu ajoi ekana jäljen. Jälki vanheni noin 40min. Jana oli käsittämättömän upea, 10m päässä, meni nenä hieman alhaalla ja kun bongasi jäljen, tarkasti kummankin suunnan ja jatkoi määrätietoisesti oikeaan suuntaan. Kulmat meni hyvin, jouduin jarruttamaan tosi paljon, koska vauhtia olisi taas ollut melko lailla. Ekan kepin löysi hienosti, myös toisen, sen jälkeen suoralla vauhtia kasvoi, enkä jarruttanut tarpeeksi ja meni kepin yli. Eli kun vauhti kasvaa, virheiden määrä lisääntyy. Parissa kohdassa eksyi hieman jäljeltä, mutta palasi itsenäisesti takaisin. Pääsääntöisesti ajaa todella upeasti. Ai että olen tyytyväinen. Koska tää oli oikeastaan eka jälki tänä vuonna, niin huomasin hieman ennen neljättä keppiä, että Misu alkaa väsymään, joten lopetettiin siihen, kun jäljestys oli hyvää ja ilmaisi kepin hienosti. Ei muuta kuin parin viikon päässä olevaa leiriä odottamaan!

Illalla käytiin vielä ottamassa kentällä motivaatio-agia. Suora pätkä, jossa 2 aitaa ja suora putki. Vauhtia ja takaaleikkausta. Ja muutamat kepit lähettäen.