Misun kanssa vikaa kertaa Salmen tokossa. Ehdittiin ottamaan vain noutoa ja seisomista.

Noudossa selkä suorana, matala rauhallinen kehu ja rauhallinen palkka. Nouto sinänsä harmittaa, kun Misu osasi noutaa tosi hienosti ja nätisti ja sitten mä opetin sen puremaan kapulaa... Nyt treenataa puremista pois..

Seisomisessa Salme ihmetteli, miten seisominen on huonontunut. Syy löytyi tietenkin musta. Olen antanut palkan väärässä kohdassa, joten Misu on hyvin hämmästynyt.. Se myös väisteli mun katsetta.. Mutta kun saatiin pari oikea-aikaista palkaa ja hyvää suoritusta, niin päästiin parilla toistolla normi tilanteeseen. Pitää olla tosi tarkka, kun vielä treenataan ja liike ei ole varma...

Sivussa otin omaan tahtiin luoksetulon eteenistumista, seisomista, sivulle tuloa ja kääntymisiä, sekä maassa makaamista. Porukalla otettiin paikkamakuu n.30s, 17 askelta. Meni koko porukalla hienosti, kaikki pysyivät paikallaan kuin tatit. Pieni hienosäätövirhe Misulla, kun vilkaisi takaviistoon ja siitä takasin kääntyessään kääntyi lonkka-asentoon. Mutta tosi hyvä katsekontakti tuota vilkaisua lukuunottamatta koko ajan =)

Sovittiin että jatketaan porukkatreeniä omalla porukalla =)