Tokoa ollaan harjoiteltu kovasti kotipihassa. Muutamassa joukkotreeneissä ollan käyty katsastamassa, miten häiriö vaikuttaa.. Perjantaina oltiin Tampereella ensin esineruututreeneissä ja sen jälkeen tokoiltiin.

Esineruutu meni kummallakin kivasti. Typy oli eka koira ja Vesan sulassa metsässä oli lunta polviin asti. Koirat siis joutuivat tekemään työtä edetäkseen hangessa. Eka esine löytyi helposti, toista piti etsiä kauna. Lopulta autoin Typyä siirtymällä itse lähemmäs esniettä ja löytyihän se.

Misu löysi myös ekan esineen helpolla. Tokaan tarvitsi kolme lähetystä ja kolmatta en viitsinyt ottaa, kun ollan treenattu sen verran vähän esineruutua. Olin tosi ylpeä Misun lähdöstä. Lähti reippaasti juoksemaan upposi aivan taakse asti ja toi esineen täysillä mulle =) Eli ihan hyvällä mallilla alkaa olemaan. Pitää vaan suurentaa ruutu oikeisiin mittoihin, nyt oli hieman kapea, mutta taisi olla tarpeeksi syvä.

Tokossa ollaan harjoiteltu kovasti ruutua, kakeja, luoksetuloja ja tunnaria. Ne uupuu voittajasta... Eteenpäin ollaan päästy, mutta paljon on vielä työtä edessä Misun kanssa. Saa nähdä, saadaanko tänä vuonna voittajaa kuntoon, vai meneekö ensi vuodelle. Tarkoitus on kuitenkin opetella liikkeet hyvin, eikä sinne päin....