Eilen Lahden näyttelyssä. Misulle ei sijoitusta kuuden nartun pentujoukossa. Hampaat näytti hienosti ja ravasi nätisti. Näyttelyseisomista pitää harjoitella, kun ei malta pysyä paikallaan. Ja häntäkopelointia!!

Ella saapui hyvissä ajoin paikalle. Juoksutin sitä vähän, lähti mun mukaan muina tyttöinä, kylläkin nelitassupomppuja tehden. Oli ekaa kertaa parkkihallissa ja näyttelyssä. Ella asustelee perheensä kanssa "maalla" ja saa olla siellä "villi luonnonlapsi", joten pantaakaan ei usein ole kaulassa. Ella käyttäytyi todella hienosti. Hieman tietenkin stressasi toisia koiria, vilinää ja meteliä, eli läähätti, mutta oli rauhallinen ja rento koko ajan. Taitaa olla tosi hyvähermoinen tyttö. Kehässä juoksu oli välillä neljä tassua ilmassa sinkoilua, mutta kun juoksi, ravasi nätisti. Seisoi hienosti paikallaan, antoi asetellakin. Hampaiden näyttö olikin sitten juttu erikseen. Ellan mielestä se oli tylsää, joten pomppi, pyöri ja hyösri, kunnes tuomari otti penkin ja istui sille. Tällöin Ella istui tuomarin jalkojen eteen, nosti päänsä ja antoi katsoa purennan ja laskea hampaat. Tuomari arvosteli Ellan Hyväksi (sininen nauha). Kehui päätä, väritystä, etukulmauksia ja korvien asentoa. Lanne kuulemma oli hieman pysty ja silmät hieman pyöreät, mutta kauniin tummat. Kirjoitti lappuun vielä kuriton, mutta reipas.

Tunnistin muuten Ellan heti, koska se oli kuin Tara/Typy-kopio. Pää aivan samanlainen kuin Typyllä, kroppa kuin Typyllä, ilme taas Taran. Aivan ihana !! Ellan sivulla pari uutta kuvaa.