Sain loistoidean, jospa ilmoittaisin Typyn mestaruustokoon voittajaan. Eihän se liikkeitä osaa, mutta olisihan se kiva kisata itse ylemmässä luokassa, ennen liikkurointia.

Ollaan siis treenattu tokoa. Typyn kanssa ollaan harjoiteltu ruutua, tunnaria, istumista, hyppynoutoa, metallinoutoa, seuraamista. Ruutu ja tunnari ei suju yhtään, kaukkareita en edes viitsi treenata. Istumisen ja noudot se sentään osaa.. Ja kokeilin tänään luoksetulosta maahan menoa, sekin näyttää sujuvan, seisominen tuskin...

Misun kanssa ollaan treenattu kovasti hyppyä, kapulan pitämista, kaukkareisen istumista ja seisomista.

Kaukkarit: Metristä nousi, 1,5m ei. Ollaan siis kovasti treenattu tätä. Usko jo meinasi mennä, mutta viikon tauko tuli Dublinin reissusta nähtävästi auttoi. Nyt nousee kuin tikka jopa 10m päästä!!!

Hyppy: Ollaan harjoiteltu etenemistä esteen toisella puolella, siellä istumista ja paluuhyppyä. Tääkin tuntuu sujuvan.

Nouto: Ollan harjoiteltu kapulan puremattomuutta ja eteenistumista kapulan kanssa. Sujuu vähän vaihtelevasti..

Seisominen: Tää on liikkuvista vaikein. Jotenkin onnistuin opettamaan hiipimistä, joten palattiin treenissä alkuun ja nyt taas näyttää paremmalta.

Paikkamakuu: Tää on se los problem. Kotona pysyy 25askelta 3min. Mutta muualla... Pakkasin maanantaiaamuna aamuruoan mukaan ja ajelin kylille. 20 askelta ja 1min. 10 askelta, niin pysyy hyvin 2min. Siispä on treenattava lyhyttä matkaa ja pitkää aikaa, mutta samalla myös lyhyttä aikaa ja pitkää matkaa.

Sitten vaan pitäisi päättää onko Misu mestaruustokossa ALOssa vai AVOssa...

Tara on meillä hoidossa ja ollaan Taran kanssa treenattu kaukokäskyjä. Siinä tuntuu olevan tekemistä... Vähän hyppyä ja seuruutakin on kyllä mukaan mahtunut. Niin ja noutoa.