Tai mitä siitä muistaa...

Eli sunnuntaina oli vuorossa mölliagilitykisat Killerillä. Jostain ihmeen syystä paikalla oli käsittämättömän vähän koirakoita. No ei se mitään, eipähän mene koko päivää..

Ilmoitin Misun möllehin, Typyn alo ja konkariradalle.

Misun kanssa alku sujui ihan kivasti - mulla vaan on käskytys ongelma. Mä en osaa käskyttää Misua, eli rata menee enemmänkin "mentäisiikö...?" alussa oli vauhtia kivasti, sitten Misu puutuu, kun ei saa palkkaa (tai sitten mä lopetan ohjaamisen). Ja onhanmun käskytkin niiiiiin myöhässä, että hävettää. Eli kun aita on kohdalla, nini käskytän [noloa]. Putkeen vienti oli A:n vieressä ja putki siis kiersi A:n ali. Misu tietenkin meni kivalle A:lle, eli radasta tuli hylky... Mutta oli kivaa =)

Typy oli aloradan eka. Jätin 2 aidan taakse - piti kerran palauttaa paikalleen istumaan, kun hiippaili. Otin alun kutsuna ja rima putosi. Koko rata mentiin muutaman riman pudotuksen ja yhden kiellon voimin. Ai niin ja keinulta tuli puolesta välistä alas. JATin keinu on paljon rimpulampi kuin meidän, joten ekalla radalla tuli kontaktivirhe. Tokalla radalla se meni onneksi hyvin. Tarkoitus oli pysäyttää An alakontaktille ja ottaa hyvin rengas. No siinähän kävi niin, että himmasi kyllä vauhtia alakontaktilla, mutta karkasi renkaalle (?), meni kyllä sen ihan oikein, eli se osaa renkaan =) Niin joo, pujotteli hyvin!

Niin sitten se toka rata. Pitikin mennä kehumaan ettei Typy karkaile radalle.. Typyn vuoro oli kakkosena, raahasin sen radan viereen, joten näki edellisen koirakon suorituksen. Voi jösses sitä haukkua ja piippausta... Meidän vuoro. No tarkoitus oli tehdä lentävä lähtö. Otin pannan irti, samalla Typy karkasi radalle ja palatessaan hyppäsi vikan riman yli... Koira istumaan ja menoksi. Pari ekaa estettä meni kohtuullisesti, sitten alkoi haukkumaan ja sinkoilemaan.. Pujottelussa haukkui koko ajan, teki hieman omia päätöksiä aidoista ja taisi jotain suorittaa väärään suuntaakin... OMG... No onneksi tää katastrofi rata tuli mölleissä, eikä virallisissa kisoissa.. Mutta vauhtia kyllä löytyy...

Tiina  otti kuvia möllikisoissa ja sieltä löytyy muutama kuva tytöistäkin.