Typyn kanssa talvikauden vikassa agissa. Otettiin rata, kaksi rimaa tippui (vedin alas), kielto putkelta (ohjasin kuulemma ohi) ja pujottelussa hieman sähläystä. Tosi hyvä mieli =) Ekoihin kisoihinkin jo ilmottauduttu, joten kyllä se tästä...

Viime viikon aika oli 70s, nopeimmalla 52s (midi). Virheitä meille tuli vähemmän, joten "sijoituttiin" kakkoseksi, Ramonin jälkeen, jonka aika oli 63s (maxi). Ei me siis ihan surkeita olla =) Kumpa saataisiin pujottelu kuntoon (meidän hitain), niin ajatkin paranisivat... Ei muuta kuin innolla kesää&kisoja odottamaan.

Kaikkiaan me opittiin ja edettiin ihan älyttömästi talvikaudella. Jätettiin kaikki muu treenaaminen ja keskityttiin vain agiin. Mun ohjaus parani tosi paljon ja Typy ihan oikeasti tajusi agin idean! On toisaalta helppoa, toisaalta vaikeaa, kun koira menee just sinne, minne sen ohjaat. Jos se menee väärälle esteelle, niin sinne ohjasit - oma vika. Ja Typy haluaa kuitenkin toimia oikein, joten pelastelee ihme kohdissa =) Se ykskaks tajusi irtoamisen ja heitot, takaleikkaus, yms toimii. Moooon niiiiiin onnellinen.