Viikonloppu sujui treenien merkeissä. Typy oli mökkeilemässä, joten Misun kanssa treenailtiin.

Lauantaina oli Salmen tokotreenit. Edelliset oli jotain..ööö.. puoli vuotta sitten. Ehdittiin käydä läpi monta liikettä:

Seuraaminen: muuten hyvää, juoksuun lähtöä treenattava täsmäpalkalla. Tää on muuten ollut ennenkin ongelma. Perusasennot on kääntyneet, tää huomattiinkin jo omissa treeneissä, mutta sain Salmelta uuden kikan korjaukseen ;-)

Istuminen: Misu oli ihan että mikä..? Ja jäi joka kerta seisomaan. Eli treeniä... Muita jättäviä ei tällä kertaa otettu. Seisominen ja maahanmeno on ollut ok, joten niitä voi ottaa muistina.

Hyppynouto. Hyvä, nätti nouto.

Ruutu: Läheltä lähtettynä vauhti on ravi, mutta menee ruutuun, pysähtyy ja menee maahan. Erikseen otettin kaukaa lähetys, jolloin menee laukalla, mutta pysähtymisestä en ole vielä niinkään varma.. Otettiin maasta seuraamaan tuloa, saisi olla voimakkaampi, joten täsmäpalkkaa.

Kaket: I-M-I on hyvä, M-S on hyvä ja toimii täydellisesti jo kahdeksasta metristä. I-S on liikeratana hyvä, tarvitsee treenata etäisyyttä, nyt toimi muutamasta metristä. Varottava askelta. S-I on liikeratana ok, etäisyyttä tähän ja käden hävittämistä. S-M tässä tulee tassun verran siirtoa ja mä en ole saanut sitä pois ja nyt todettiin, että se on hyväksyttävä, kun täydellistä Moisu ei varmaan pysty tekemään...

Luoksetulo: Näkyy, ettei ole treenattu pysäyttämistä... Ja jos kesällä aion pk.kisoihin, on treenattava paljon läpi juoksua.

Tunnari: Mä olin sitä mieltä että tää ei toimi ja Misu ei osaa. Kerroin Salmelle ongelmat, joten vaihdettiin palkka superiin (=mahapullat) ja Tadaa, Misuhan osaa tän, kunhan palkka on hyvä. Saatiin hyvät treeniohjeet jatkoon, jei.

Eteentulo (pk:ta ajatellen): Lisää treeniä, etäisyys on hyvä. Häivytettävä apuja.

Kaikkiaan perusasennoissa oli vinoja ja edestä sivulle tulot vinoja, joten tää tuplatyön alle!!

Tuli taas hyvä fiilis, kun kävi ohjeistuksessa. Ei me nyt niin huonoja oltukaan, kun mä luulin. Pitää taas tehdä täsmätreenilista itselle ja otettava niskasta kiinni ja oikeasti treenattava joka päivä jotain pientä =)

Salmen treenien jälkeen oli omat Sennentreenit, jossa Misu oli paikkamakuu häiriökoira ja otti vielä itsekin parin minuutin paikkamakuun.

Sunnuntaina lähdettiin aamusta treeneihin. Tehtiin Misulle janatreeni. n 20m näkö, 10min autossa, ja sitten mä sähläsin janalle lähetyksen ja Misu lähti mihin sattuu. Kasasin itseni, otin Misun haltuun, lähetin ja meni ihan ok, hieman tuuli painoi sivusta, joten otti tulojäljen, lähti heti oikeaan suuntaan, jäljesti ysikympin kulman makeasti, hienolla nenätyöllä kepille ja upea ilmaisu! Siitä aamuruoka.

Tovi autossa, jonka jälkeen pk-A-treeni. Alkaa sujumaan =)

Illalla vielä Misun kanssa agikisoissa, jossa mulla oli mukana lahna... Mutta kun videota katsoin, niin vaikka vauhti oli hidas, niin mä oon oppinut kääntämään Misua jo esteelee tulossa, joten yhteistyö on sujuvan näköistä. B-radan vedin hirveällä tsempillä ja kannustin Misua jatkamaan. Mentiin yhden esteen ohikin, mutta ei haitta, sain tsempattua Misua, joten olemme tyytyväisiä.