Wuhuu! Typy ab-kuuri loppui ja haava on ok. Kuten myös vekki olassa ;)

Oltiin eilen omissa toko-täsmä-treeneissä. Ensin Misun kanssa kontaktia, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, istumista ja seisomista. Ja noutoa. Ai että se rakastaa sitä.. Treenattiin kotona noutoa tossa tauon aikana siten, että istuin jumppapallon päällä ja leikitin Misua ja Typyä sukkatollolla. Heitin tollon, pidin Misusta kiinni ja pyysin Typyä tuomaan sen. Sitten pidin Typystä kiinni ja haetutin Misulla. Sain Misun tuomaan alumiinitangonkin, kun ensin otin sitä Typyllä. Kateus on loistava treenimotivaattori!

Sitten Typy... Ensin kun huutaa, haukkuu, vinkuu, piippaa, pomppii viitisen minuuttia, niin malttaa alkaa kuuntelemaan.. Jotain pitäisi keksiä tohon huutamiseen, koska se vain yltyy... Otettiin seuraamista, käännöksiä, liikkeestä seiso, maahan, istu (jotta malttaa kuunnella mitä sanotaan). Ruutua, hieman kaukkareita (ihan vain testiksi, muistaako), vikana maasta-seiso. Ei liiku yhtään, Jes! Ja sitten otettiin luoksetulosta seisomista ja maahanmenoa ihan tossa puolen metrin päähän. Viime kokeissa on pysähtynyt hitaasti ja hiippaillut pari askelta, joten koetetaan vahvistaa pysähtymistä...

Käytiin pitkällä iltalenkillä Novan ja Minnan kanssa. Misu sammui autoon ja kotona huomasin toisessa silmässä vilkkuluomen olevan hieman kummallinen, noinkohan kuiva kylmä ilma olisi hieman ärsyttänyt silmää.. Seuraillaan.