Tein Misulle jäljen. Märkä kostea ilma, alkuun varvikkoa, loppu märkää sammalta.
Jana 13 askelta, löysi tosi hyvin jäljen (loiva kulma), siinä oli pari kanapalaa, lähti oikeaan suuntaan hyvällä vauhdilla. Alkuun hieman epätarkkaa ja harhautui hieman, mutta pongasi jäljen ja jatkoi hyvin. Ekalla kepillä huomasi jotain, alkoi etsimään ja kyselin, mitä löytyi, otti kepin suuhun, kehuin kovasti ja sai palkan. Rauhoitus istumaan, jälki. Jatkoi hyvin, tuli kulma, meni sen yllättävän hyvin, sitten ojan ylitys (melkein metrinen oja), ei ongelmia, melkein heti ojan jälkeen keppi, meinasi mennä yli, himmasin liinalla ja kyselin, mitä löyti. Otti kepin suuhun, kehuja ja palkka. Ja taas istumaan, jälki.
Lähti hyvin, sammaleella melkein näkyi askeleet, jäljesti tarkasti, tuli metsäkoneen jälkien ylitys. Tässä pysähtyi ja kääntyi mua kohti, tuli sivulle, sanoin jälki ja jatkoi. Taas urien jälkeen muutaman metrin jälkeen keppi. Löysi itse, kehuin, otti suuhun ja toi mulle. Kehuja ja palkka. Jatkettiin, meni loivasta kulmasta hieman ohi, palasi itse jäljelle, lopussa jouduin himmaamaan kepille ja kesti pikkasen, että otti suuhun.

Kaikkiaan meni tosi hyvin. Pysyi hyvin jäljellä, oli vetoa liinassa ja se ei haitannut, paitsi metsäkoneen uralla. Vain muutamassa kohdassa meni sivusuuntaan n. metrin verran hetkellisesti. Keppejä pitää vahvistaa, mutta tosi onnellinen kahdesta omatoimisesta ilmaisusta =) Ja jana onnistui yli odotusten!

Käytiin vielä tottistelemassa nurtsikentällä. Typy hieman ontuu levon jälkeen eilisen esteeseen törmäilyn jäljiltä, joten otettiin vain vähän seuraamista, joka musta oli tosi hyvää. Istumisessa jäi seisomaan (eilen ei seissyt), mutta pitää treenata nyt vain istumista ja maahanmenoa. Maahanmeno oli hitaahko, mutta ei sentään istumisen kautta, niinkuin eilen. Luoksetulo, tuli eteen lähelle, mutta hieman vinoon.

Misun kanssa perusasentoa, lyhyttä seuraamista.  Ei ollenkaan niin hyvä kuin eilen, miten vaikuttanee "vieras" kenttä. Palkkasin perusasennosta (joka välillä sekin oli hakusessa) ja lyhyestä seuraamisesta. Luoksetulo oli hyvä, jäi piukkasen turhan kauas mun makuun...