Hmm.. Pieksämäen toko ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Saatiin 64p ja osan nollista otin tarkoituksella.. Kaikki alkoi kun paikan päälle päästiin. Typy oli aivan ylikierroksilla, vinkui, haukkui, tepasteli ja räyhäsi... Oltiin paikkamakkuussa Novan kanssa vierekkäin. Ei mennyt ekalla maahan, oli ollut levoton ja tuli vielä vastaan, kun palattiin koirien luo. Nolla. Seuraamisessa haisteli maata, jätätti, ihmetteli pressua, jonka takana oltiin oltu paikkamakuun piilossa sekä agilityesteitä... Kutonen. Liikkeestä maahan meni hieman hitaasti, ysi. Luoksetulossa läpijuoksu ja perusasento jäi, nolla. Seisomisessa ei pysähtynyt, pysäytin kädellä ja käännyin heti, nollan. Noudossa jäi kauas, hyppäsi päälle ja otin itse nollan koiraan koskemisesta ja liikkumisesta.  Kaukkareit ok, tuomari toivoi parempaa istuma-asentoa, ysi. Hypyssä muuten ok, perusasento jäi tekemättä, jotain muutakin tapahtui, koska sain nollan.. Olisinkohan koskenut koiraan - tai jotain..

En tiedä vaikuttiko Typyyn edellinen kisa Pieksämäellä (kesä -06), jolloin meidän passitettiin paikkamakuun piiloon ovesta ulos. Se oli Typylle kammotus ja se kisa meni ihan läskiksi... Hieman oli samaa mielialaa tänään... No katsotaan miten joulukuun kisa menee...

Nova ja Minna sijoittuivat kakkoseksi ykköstuloksella (toinen ykkönen AVOssa) pistein 165,5. Onnea, vaikka varma maahanmeno menikin nollille!!