Misu on muutaman viime viikon aikana maiskutellut huuliaan, joten varasin Misulle hammaslääkäriajan Jyväskylän koiranäyttelyn jälkeiselle maanataille. Ienrajat olivat hieman vetäytyneet ja hammaskiveä oli jonkin verran, ei kylläkään mitenkään pahasti. Eläinlääkäri puhdisti hampaat ja osa hampaista oli kulunut aika paljon, niin eläinlääkärin suosituksesta otettiin röntgenkuva yläposkihamapista, jotta nähtiin onko tulehdusta juuressa. Onneksi tulehdusta ei näkynyt ja vaikka kulumaa on, niin juurikanavaan on vielä matkaa. Samalla, kun Misu oli röntgenpöydällä, pyysin napsaisemaan epäviralliset kuvat kyynäristä, kun kerran harrastetaan raskaita lajeja. Helpotuksekseni kyynärät ovat puhtaat, joten voidaan jatkossakin jatkaa harrastamista hyvillä mielin. 

 
Juttelin viikonloppuna Misun hierojan Erikan kanssa, joka kertoi Misun rintarangan olevan jumissa, joten se selvitti hyinot hypyt. Erika näytti venyttelyohjeet, jotta saataisiin ranka venytettyä kuntoon. Nähtävästi jäljestäminen on jumittanut rintarankaa,  joten nyt availlaan sitä. Pitääkin jatkossa muistaa vastavenyttlyt..
 
Maia kävi myös virallisissa kuvissa maanantaina. Lonkat, kyynärät ja polvet olivat priimaa, mutta viimeinen kylkiluupari puuttuu. Timo Talvion lausunnon mukaan kyseessa on harmiton luonnonoikku. Täältä löytyy kuva