Innostuin jälleen osallistumaan sekä Misun että Typyn kanssa mölliagilitykisoihin. Arvonnassa ekana oli vuorossa Typy, joka pudotti ekan riman mun sähläyksen takia - tai siis kiirehtimisen. Sitten ohjasin taas poikkiputkeen, joten siitä toinen vitonen. Loppurata meni sitten ihan hyvin. 

Misua päätin nyt ohjata kuin aikuista koiraa (vaikka musta se onkin niin pikkuinen ja soma) ja kiinnitin huomiota enemmän itseeni. Menikin hyvin, yksi rima (?) taisi pudota, joka tapauksessa 5vp. Misua joutuu koko ajan viemään eteenpäin, mutta sekään ei mene muualle, kuin sinne minne ohjataan. Hieman se ihmettelee, miksi ihmeessä esteitä on niin monta peräkkäin, eikä palkkaa välillä tipu. Eihän tuo reppana ole käynyt kuin alkeiskurssin ja mitä nyt talvella ehdittiin treenaamaan. Mutta jos näin hyvin menee, niin joko syksyllä tai ensi keväänä pääsee Misunkin kanssa oikeisiin kisoihin =) 

Toiselle radalle ilmoitin vain Typyn, muuten meni hyvin, mutta mulle tuli ykskaks blackout, sekosin ohjauksissani ja ohjaisn sitten Typyn yhdelle aidalle väärään suuntaan... Eli hylky tuli.