Ensinnäkin, työt alkoivat maanantaina.. Käytin aamulla Misun rokotuksilla. Painoa 16,6kg. Ja nyt oli eka yö, kun en käyttänyt Misua yöllä ulkona, eikä tullut vahinkoja. Päiväaikanakaan ei ollut tullut mitään, vaikka olivat keskenään 7,5h. Samoin päästiin ma-ti yö ilman vahinkoja! Kuitenkin Misu viettää vielä päivät kodinhoitohuone-pesuhuone alueella.. Muualla kun on parketti.. Ja saa Typy olla rauhassa krokotiililta =)

Eilen olin pitämässä koirakoulua Muuramessa. Otettiin edelliseltä kerralta kotiläksyinä olleita, istu, maahan, seiso harjoituksia. Opettelimme kieltoja ja jalkojen välistä pujottelua...Tämän ajan Misu odotteli autossa. On muuten jo vanha konkari autossa odotteluun.. Ennen kun menin kouluttamaan, kävin Seijan luona ja Misu sai leikkiä ja juoksennella Naksun kanssa... Jaksoi paremmin odotella autossa...

Tuon jälkeen mentiin Misun kanssa pentukurssille. Otettiin istu-seiso-maahan harjoituksia, seuraamista ja luoksetuloa. Ekaa kertaa luoksetulossa meni haistelemaan Kustia.. Otettiin kuja-luoksetulo, joten oli enemmän häiriötä ja Kustihan on kiva leikkikaveri... Otin sitten ruoalla luoksetulon. Niin, ollaan kuljetettu iltaruokaa treeneissä ja aina otettu joku liike viimeiseksi, josta koira on saanut ruoan. Näin vahvistetaan enemmän tätä liikettä ja koira saa suuren palkan ja voi tyytyväisenä möllötellä autossa.. Treenattuna ja masu täynnä =)

Ensi viikolla mennäänkin metsään jäljestämään...