Eilen oli Typyn agilitytreenit. Otettiin radan pätkää, eli ohjauksia. Esteinä puomi, putki, rengas, 3*aita. Meni ihan käsittämättönäm hyvin! Typy tykkää ja nyt se jopa seurasi hyvin mun ohjauksia =) Ja mä osasin suunnitellan ohjauksiin valssinkin!! Kyllä tuli hieno tunne.. Otettiin lopuksi vielä vinosti hyppyjä aidan yli ja puomille lähestymisiä vauhdilla, koska tänään ekaa kertaa Typy hyppäsi nousukontaktin yli.. Loppukontaktilla on ollut alusta asti targetti (joka on Typyn mielestä radan paras kohta), joten loppukontakti on ollut ok. Nyt pitää ohjata matalalta ja namin kanssa nousukontakteja..

Luka hämmästytti meitä kaikkia hyppäämällä renkaaseen vinosti ja osui renkaan yläreunan ketjuun, kaataen koko renkaan.. Pyörähti itse renkaan alle ja se kaatui Lukan päälle. Kukaan ei ehtinyt tekemään mitään ja Luka rämpikin itse esteen alta pois. Otetiin muutaman kerta pelkkää rengasta ja ihme kyllä, ei näyttänyt jäävän kammoja.. Mutta Lukan pitäisi oppia katsomaan, mihin on menossa. Hyppäsi ihan suin päin sinne suuntaan.. Nyt olen nähnyt kaksi renkaan kaatumista. Eilen Luka ja vuosia sitten Niki. Niki hyppäsin renkaan läpi, mutta niin yläreunaan, että rengas kaatui selän päälle.. Nikille siitä jäi kammo, mutta saatiin se treenattua pois ja Nikistä tulikin sen jälkeen rengasvarma.

Mikko lenkkeili harjulla Nikin ja Misun kanssa.. Oli kuulemma olo ollut kuin helikopterilla, kun koirat olivat yhdessä 4m hihnassa toinen toisessa päässä ja toinen toisessa =)