Koot täyttävät tänään kahdeksan viikkoa ja ne lähtivät uusiin kotein viikonlopun aikana. Haikeaa, mutta toisaalta helpottavaa. Elo palautuu normaaliksi ja rätin kanssa juokseminen vähenee. Kirppu jäi kotiin ja vaikka väki väheni viidellä, niin tuntuu, että ääni ei vähentynyt. Eli Kirppu on melko kovaääninen ötökkä...

Lauantaina käytiin Kirpun ja Kössin kanssa marketeilla. Molemmat olivat tosi reippauta, eikä ihmisvilinä aiheuttanut muuta kuin päänpöyrimistä. Sunnuntaina sitten saattelin Kössin juna-asemalle ja pikkupoika oli tosi reipas pentu. Junamatka oli sujunut hyvin. Hyvältä tuntui lähettää pennut isoon maailmaan, kun ovat noin reippaita. 

Misuakin helpottaa, kun porukka väheni, pennut kun Misun mielestä oli ällöttäviä.. Tepa taasen on seitsemännessä taivaassa, kun sillä on leikkikaveri. Jii pentujen kanssa Tepa rakasti vetoleikkejä, koska aina voitti, nyt malttaa sentään välillä antaa pennun voittaa vetoleikki. 

Mettänpeikon pentuja seuraavan kerran joko 2014 loppuvuonna Maialle, jos Maia on kunnossa tai sitten vasta 2015.. Katsotaan, mitä aika tuo tullessaan.