Maantaina oli treenit.
Alkuun treenasin Typyä. Palkkasin seuraamisen käännöksistä ja otettiin ruutua, tunnaria yhdellä palikalla penkassa, luoksetuloa ja noutoa. Meni ihan kivasti. Sitten Typy autoon ja Misun vuoro.Otettiin uutena tunnari. Misu olisi tuonut kaikki kapulat, joten laitettiin levy, jossa oli neljä ruuvattua palikkaa ja se mun. Olisi silti tuonut niitä kiinni olevia.. Ei mitään ideaa nenän käytössä. Muuten otettiin ruutua, seuraamista, luoksetuloa, noutoa. Sitten otettiin yksitellen "arvosteluna" joku liike Me otettiin liikkeestä istu, koska sen Misu osaa.. Maahanmenossa menee nopeasti maahan, mutta nousee yhtä nopeasti ylös...Misu sai loppupalkan luoksetulosta. Lopuksi kokeilin Typyllä vielä tunnaria ja ei kyllä haistele yhtään, toi kaikki kapulat ja olisi tuonut koko levyn, kun sitä kokeiltiin.... Jee... Loppupalkan annoin Typylle kaukkareista.

Keskiviikkona oli seuraavat treenit. Otin ensin Typyn, joka haukkui kovasti. Otettiin seuraamista ja jättöjä.Sitten Typy autoon ja Misu kehiin. Otettiin tolppaa, noutoa, seuraamista, paikalla istumista, luoksetuloa BH:na (ei kyllä meillä onnistu paikalla makaaminen), ilmoittautumista (tämä sujui nyt jo ihan hyvin, kun muistelee miten se muutama kerta sitten meni). Loppupalkan sai noudosta.
Lopuksi otin vielä Typyn kanssa noutoa ja kaukkareita. Lopussa malttoi tehdä huutamatta =)

Sain Pieksänmäen tokon lappusen. Käsittämättömän paljon koiria ilmoittautunut kisaan: AVO23, ALO35, VOI10, EVL11.. Saas nähdä miten meidän käy. Me ollaan siinä puolevn välin kieppeillä, Nova ja Minna luokan vikana...