Vaikka Misu aloitti maanantai-iltana juoksut, saimme urosten omistajilta luvan mennä treeneihin. Me treenataan koirakko kerrallaan, joten pystyin ottamaan Misun niin, että ei häirinnyt muita.

Ensin liikkeestä maahanmenoa. Satu käskytti ja toimi silminä. Menee todella hienosti klopsahtaen maahan ja pysyy siellä =)

Sen jälkeen paikkamakuu Chambon kanssa. Matka vain joku 5 askelta, aika 2m10s. Kävin palkkaamassa 30s kohdalla, kun näytti hieman levottomalta ja 45s, kun polkupyöräilijä ajoi mun takaa. Hyvä, tyyni paikkamakuu, ainoa miinus 1m45s ajassa kääntyi lonkka-asentoon. Ollaan kotona sisällä treenattu aikaa.

Tässä välissä toviksi autoon ja sen jälkeen luoksetuloja suoraan sivulle. Tuppaa törmäämään vasempaan jalkaan, kun pompsahtaa suoraan sivulle. Lyhyellä matkalla ok, mutta jos ottaa laukka-askelia, niin törmää. Siispä harjoiteltava tätä.

Satu huomasi, että perusasennot tuppaavat olemaan vinoja, jos on jotain häiriötä, esim. tolppa, auto, joku menee ohi, viemärikaivo. Otettiin sitten ihan muutaman asekeleen välein perusasentoja ja kun Satu sanoi, että asento on ok, palkkasin. Ongelman vähän tahtoo olla pitkärunkoisen Misun kanssa se, että etuosa voi olla ok, mutta takamus vaikka miten vinossa.. Ja sitähän ei itse näe. Onneksi on treenikaverit =)

Kotona harjoitellaan yhä eteenistumista, mutta se on niin vaiheessa, että voipi olla, etten sitä kisoissa tee. Treenaan yhä tota suoraan sivulle tuloa...