Wappu meni koirien touhuillessa, meidän ihmisten grillaillessa ja nauttiessa auringosta. Kovasti otin kuvia, purin kuvat työkoneelle, tyhjensin kortin ja otin lisää kuvia. Kun aloin purkamaan toista satsia, niin koneesta hajosi boottisektori - toivotaan, että vain se, koska kone ei enään käynnisty.. Maanantaina piti lähteä työreissulle Tampereelle, mutta se mennee tiistaille...

Eilen oltiin agilityää Typyn kanssa. Seija sanoikin, että älä pysähdy ihmettelemään, että koira osaa, kun osaa se! Ihmeellisen tiukkoja käännöksiä ja syliinottoja iso koira voikin tehdä! Ja miten ihanaa oli, kun siitä oli kivaa ja miten hienosti se toimi. Anna koiralle tilaa ja luota, että se osaa!  Ja tietenkin toistoja lisää... Pitääköhän mun palkata Seija mukaan agirotuun antamaan vinkkejä, mitä kautta koiraa ohjailla..?

Tänään aamulla käytiin metsässä tekemässä esineruutua. Typyn ruudussa oli vain yksi esine. Kolme kertaa lähetin, tokalla kerralla meni esineen yli ja oikein näki, kun haistoi sen.. Lähetin kolmannen kerran, meni esineelle ja toi sen. Sai palkaksi aamuruuan.

Misu kunnostautui pomppaamalla takapenkin ja peräkontin välisen verkon yli ja kampeamalla itsensä avoimesta etuikkunasta pihalle. Olin Typyn kanssa menossa esinruutuun, kun huomasin Misun roikkuvan ikkunasta takajalat autossa ja huutavan. Juoksin apuun ja tungin peräkonttiin. Suljin ikkunoita, käänsin selkäni ja Misu oli ja etupenkillä soittelemassa torvea. Tilasin Teemulta kunnollisen turvaverkon.

Mutta se Misun esineruutu. Laitettiin osaan ruudusta kahdeksan esinettä ja lähdettiin kävelemään ruutuun. En sanónut mitään, käveli ekan yli, tokan yli, kiinnostui kolmannesta. Kehuin ja palkkasin. Otti seuraavan suuhun, kehuin ja palkkasin. Toistettiin vielä kahdella. Sai autolla aamuruuan.