Eilen alkoi taas tokokurssi. Otettiin istumista, maahanmenoa (joka sujuu Misulta aivan loistavasti, jalat putoaa alta), seisomista, liikkeestä maahan ja luoksetulo, noutoa (tääkin sujuu hienosti), sivulletuloa, seuraamista. Kotiläksyksi saatiin sivulletuloharjoituksia ja paikalla pysymistä. Kannattaa kiinnittää huomiota, että palkkaa salamannopeista maahanmenoista, jotta se vahvistuu. Ja Noudossa muistaa palkata läheltä. Tuo lähelle, mutta etten tee samaa virhettä kuin Typyn kanssa. Noudossa pitää vielä harjoitella kapula suussa istumista niin, että voin kosketella kapulaa. On se ihana tuo Misu =)

Typyn kanssa tein niin (yritän ratkaista huuto-ongelmaa), että ensin se sai odottaa autossa Misun treenin. Syöttelin sitä autossa tovin, otin ulos, käsky istu, palkka kahdella patukalla, jotta sai purkaa itseään. Maahan, sama palkka. Sitten ahnehdin pätkän seuraamista, alkoi piippaamaan, käskin maahan, jätin, hiljeni, pohdin tovin, otin kaukkareita I-M-I, vapautus ja autolla palkka = kanankauloja. Ja Typy autoon.

Juttelin vielä Arton kanssa tuosta ongelmasta ja ehdotti namien heittelyä maahan, autosta tullessa, jotta haistelu alentaisi virettä. Typy kun käy ylikierroksilla ja piippaa. Josta johtuen hermostun ja komennan kovasti, josta Typy ottaa itteesnä ja alkaa rauhoittelemaan haistelemalla ja haukottelemalla.. Näin ainakin pohdin, että voisi olla. On meinaan haistelu lisääntynyt kovasti mun alettua hermoilemaan.. Nyt lyhyitä, suunniteltuja treenejä. Hyvä palkka, tota maasta haistelua vireen alentamiseksi.. Myös patukan pureminen tuntui helpottavan. Ei saa antaa sooloilla...