Ajeltiin Heinolaan lauantai-iltana ja siitä Helsinkiin sunnuntaiaamusta. Vesisateessa aloitettiin kiat, loppua kohti sade sitten loppui.

Misu oli alokasluokan 1. koirakko. Meillä on ollut ongelmia paikkamakuun kanssa, joten olin tyytyväinen, kun Misun lemppariuros Rolle oli vieressä =) Paikkamakuu menikin hienosti ja siitä 10. Kuten myös luoksepäästävyydestä. Seuraaminen meni hienosti, tuomari huomaittu min kontaktista (joka on tarkoituksenmukaista) ja hihnatta toimitsijakopin kohdalla tuli pieni irtautuminen, mutta seuraamisista 9 ja 8,5. Liikkeestä maahanmeno 10, luoksetulo 9,5 (olikohan aavistuksen vino loppuasento tai jotain?). Harmillisesti liikkeestä seisomisessa meni maahan, etutassut vain vilahti mun silmäkulmassa, joten siitä 0. Hypystä 8, kun istuu esteen toisella puolella. Tän tiesinkin, kun ollaan harjoiteltui AVOa. Kokonaisvaikutus 9,5 =) Yhteensä 166p TK1.

Typyllä olikin ensimmäinen VOI kisa. Tarkoitus oli tehdä iloinen suoritus, treenaaminen on ollut vähäistä. Kisa oli mua varten, eli mä halusin kisata ylemmässä luokassa ennen omaa liikkurointia 20.9 kisassa. Kaiken Typy teki, aika paljon sai apuja antaa, mutta teki ja oli hauskaa.

Paikkamakuu 10p
Seuraaminen 8p - yksi perusasento jäi ja sen johdosta käännös vasemmalle oli todella vino. Ei varmaan koskaan AVOssakaan ollut näin hyvää seuraamista...
Istuminen 0p -  ei istunut, vaikka kyllähän se tän osaa...
Luoksetulo 6p - ei seisonut, meni maahan
Ruutu 0p - meni ruutuun, mutta lähti liian aikaisin mun perään
Hyppynouto 9p - puree kapulaa ja jäi vinoon
Metallinouto 10p -  Joku vähän tykkää noudoista =)
Tunnari 0p - otti eka oman suuhun, sitten kaikki muut ja lopulta toi reunimmaisen
Kaukkarit 0p - tartti monta käskyä jokaiseen ja liikkui oman mittansa, mutta sentään nousi seisomaan =)
Kokonaisvaikutus 7p - varmaan oli osaa tuolla osaamattomuudella =) Mutta meillä oli kivaa

Vaikka niin vannoin, että Typyn kanssa ei enään kisata, niin ehkä tosta jäi pieni innostuksen kipinä.. Pientä (tai vähän isompaa) hiomista, niin saataisiin tulos. Tuskin ykköstä, mutta tulos....

Misu oli oma ihana itsensä ja meilläkin oli kivaa =) Misun veli Luka sai myös TK1, sisko Nala sai AVO1 ja Topi-veli kisaili VOIssa. Hauska tottelevainen sisarusparvi ja innokkaat omistajat... Misun kanssa ollaan kovasti jo treenattu AVO/VOI liikkeitä, joten ehkä syksyllä.. tai viimeistään keväällä sitten seuraavaan luokkaan =)