Keskiviikko meni Misulla autossa. Oli kiltisti ja nukkui lähes koko päivän. Illalla käytiin Alman, Nellin ja Jaanan kanssa lenkkeilemässä. Oli mukavaa.. Ja "kasvatti-iskä" Juhakin ehdittiin näkemään. Torstaiaamuna vein Misun taas Diorin ja Susannen luo.. Illalla pentukouluun. Päivä taisi hieman painaa illalla, mutta teki kaiken, mitä pyysin ja piti hienosti kontaktia! Eikä muut koirat kiinnostaneet, kun sai mamman kanssa touhuilla.. Otettiin treenien lopuksi vielä ruutu, siitä iltaruoka palkaksi ja hotellille. Ekan yön jännityksen jälkeen muut yöt sujuivatkin ihan hienosti. Ja pitää kehua, että on Misu ollut syyskuun alusta asti sisäsiisti. Oli elokuunkin mökillä, mutta siellä oltiinkin melkeen koko ajan ulkona.

Perjantaina tein Misulle taas 100 askeleen jäljen - sukkahousussa jauhelihaa.. Laitoin pari veriletun palasta jäljelle (jauhelihattomaan askeleeseen), ihan varmuuden vuoksi välipalkaksi. Käytiin kylälenkillä ja kaupassa, johon meni reilu tunti, joten jälki vanheni sen ajan.Lähti hyvin, nenä maassa ja ihan selvästi nenä meni jälki-jälki-jälki linjaa, eli haisteli askeleet. Sitten tuli pieni harhautuminen ja hieman hämärässä en itsekään ollut varma, missä jälki menee. Misu veti kovasti n. metrin verran oikealle, koska en ollut varma missä kohdin jälki on, niin päätin seurata Misua, kun se oli niin varman oloinen. Mentiin parisen metriä eteenpäin, kun huomasin meidän olevan jäljellä, eli Misulla nenä toimii!! Palkaksi iltaruoka jäljen päässä.

Lauantaina kävin Typyn kanssa Tampereella tokossa. Misu oli mukana. Typyllä oli kamalasti "patuotumia", koska olen ollut pari viikkoa reissussa.. Haukkui kamalasti... Jopa paikkamakuun alussa.. Seurasi niin hienosti, etten meinannut pysyä housuissani!! Luoksetulo ja hyppy meni nollille, pisteitä tuli 119, mutta ei ne pisteet kerro kaikkea.. Typy oli iloinen ja meillä oli yhdessä taas kivaa! Kisaaminenhan on hauskaa =)

Seuraava koitos onkin ensi sunnuntaina...