Tiistaina oli omat treenit. Aloitettiin luoksepäästävyydellä, kolme ihmistä kävi koskettelemassa ja katsomassa hampaat. Pysyi hienosti sivulla, kontaktikin piti siihen asti, kun kopeloitiin.

Seuraamisessa keskityin omiin lähtöihin ja käännöksiin. Ihan ok.

Seisomista liikkeestä ja paikallaan. Enään ei tarvitse piiloitella käsiä, vaan pitää koko ajan kontaktia. Yritti maahan menoa pari kertaa, joka sai mut miettimään, miten käskyn annan. Paikalla seisominen sujui hienosti, ei yrittänytkään liikkua. Lisäsin hieman vaikeutta, eli liikuin itse edessä ja Misu pysyi hienosti paikallaan koko ajan.

Paikkamakuuta. 38 askelta ja tarkoitus oli 30s, mutta nousi 28s kohdalla - otin sitten heti 10 askelta 15s. Tämän jälkeen kymmenen askelta ja 2m30s, viidesti välillä palkaten. Otettiin myös sivulla maahanmenoa, menee hyvin reippaasti maahan, ainut vain, että lopun sivulla olossa alkoi tarjoamaan maahanmenoa... Lisäksi treenattiin "sydäntä", joka sujui loistavasti. Pysyi hyvn paikallaan ja pystyy kiertämään jo läheltä ja menemään kauas. Ainoastaan silloin, kun kiersin takaa ympäri, niin kääntyi katsomaan ja siirtyi lonkka-asentoon.

Eteen istumista, kontakti pysyy, mutta vieläkin tarvitsee apuja lähelle tuloon. Treenattiin siis sitä.

Otetettiin myös edestä sivulle siirtymisiä. Misu näyttää tykkäävän (ja palkkautuvan) sivulle tulosta. Eli kun mä siirryn pikkasen, niin tosi toppeena siirtyy tiiviisti sivulle ja on onnellinen. Hauskaa =)

Treenit kesti reilut puoli tuntia, joka oli liian pitkä aika. Huomasi lopussa, että ote alkoi herpaantumaan. Pitää siis muistaa pitää treenit tarpeeksi lyhyenä, ettei kyllästy. Ainahan voi laittaa autoon huilille ;-)